Thursday, May 14, 2009

Story behind permulaan kerjayaku........


Ini artwork awak ke?
: ye saye, karya saya sme adlh ttg kesan Tsunami, saya......


oo(membaca poem bla bla bla)
: Ini..itu...

Apa maksud ni ye?
: Ianya adalah cerita ttg seorg budak prmpuan yg....



Jd mcmmane awak buat shngga rendering muke org tua tu menampakkan kedutan bla bla bla..
: Saye gunekan media...........

Mcmmane ye boleh sampai jd keras betul2 cmni?
: Camni blablabla...




Ini pula dari segi colour dan cara pemvisualan figure ni yg.....?
: Dari segi perspektif contour drawing bla bla bla(start da bebel aku..)


: Sebelum diaplikasikan ke medium ianya di edit di bla bla bla...

Oo sedih ye karya nie. Klo org hayati org akan mula berfikir yang.......


Saya minat blablabla....

( Sebenaryne die nak bli karya sblh tu yg ade pmpn. Price : RM1500 beb 4x bayau)

( Diskusi flashback Tsunami n effects after... mentally n physically)

Nnt saya contact awak blk. Miskol numb nie **********

Antara kita dah deal perjanjian bisnes kan? perjanjian kate 30hb April 2009 utk pembayaran pertama. Sehingga hari ini bertarikh 14May suaramu lgsg tidak ke udara. Stelah aku jage bagai nak rak lgsg xbg org sentuh siap bilik kaca cit. Sib bek aku xframing lg skali, mlyg duet bai.Wuteva. Kehampehan ini snts terjadi kpd sang pelukis Malaysia kn~
Plz appreciate Art as western did coz its mean so much to evrything thru dis life. Tq


Akhirnye aku hnye mampu tersenyum smbil menutup mata:p

*melayang duit
haih nasib2~

btw, Winner never Quits yeah! : )

Only GOD knew why~

8 comments:

zeyra zaha said...

hu..ssh o nak cari org kaye yg hargai arts..ape2 pon chaiyok fena! ure arts mmg awesome la..

nabilah said...

sabar ek..btw..sgt kagum!

neveralone said...

hihi.then jmpe lak dat person kat sumwer pas die mendiamkn diri lme.xlak hangin satu bdn.diam jela kn mls bunyik.da jnji ngn org wt cm2 kn.sabar2.slh gua gak xwt black n white.sib bek xpass agi.btw, thx guys 4 d support . really appreciate it:)

cik murni izar said...

ala..nak ngorat awak tuh benanye~
oergh, fena sungguh matang sekarang~ :P

isya said...

waaaa..kamu buat cantik2 jgnla jual.. T_T

huhu. xpe. asal kt tau cemana nak hargai.

isya said...

btw feyna, cube sell oversea. bganda2 dpt. thru internet ke. ebay ke. pape jela... org msia x brapa keen utk beli/collect artwork. itu sgt biasa. kat sana artwork mcm awk buat ni (tsunami right?), byk makna, sgt dipndang tinggi. try2.

zeyra zaha said...

feyna matured nye. waaah

neveralone said...

o yeah.thx isya.itu cdgn yg sgt bernas.im lookin 4ward to try.ngape sume ckp saye matang pe sbab hoho.muni ngn yurt la tlebey matang krepot.kuikuixp