Monday, January 26, 2009

.SAFE journey.



Hey hoy:) m curently at PRK. Baru je smpy. Td nek bas aku sgt hangin dan terase nak melistkan bbrp prkr o reminder kpd penumpang bas.sile DGR & IGT!
  1. Tlg3 n plzplz kpd yg memakai kasut tuh, sile jgn pandy2 bkk kasut dlm bas jika anda merasa diri dah lame xbasuh stokin. Patu angkt lak kaki ltk atas kusi. Udara sgt cpt bergerak bile ade air-cond kuat tlg igt! Org lain xmahu menghidu bau gas beracun tu ok! Siksanyaa aku td tak tahaan!!

  2. Behave urself. Klo rase diri anda seorang lelaki dan sebelah anda seorang perempuan, nk tidur tlg jgn melasak ey! Ini bkn kt rumah k kamu nak tdo seselesa mungkin lpastu dgn slumbernye bolehla tgn kaki pale sme nk ltk kt org? Respect woman ok! Buatla klo nk rase tumit kasut tbenam kt atas pale patu! Hish!! Nonsense!

  3. Anda ptut igt, penghuni bas bkn anda sorang yer nk loudspeaker lagu anda yang sangat tak sedap didengar itu. Lgu tah hape2 klasifikasi pn hampeh kalo general takpe gak ni kalo da smpy dangdut2 smua tu, mcmmane ko pikir org lain nak tido ke berehat ke ape?

  4. Volume ringtone punyelah pecah speaker. Klo ade makcik sakit jantung ke mcmmane. Tak ke ko kena maki kat situ jgk. Haih. Hormatla privasi org lain. U better silent ur handphone. Aku rase kne buat rule mcm dlm flight jugak off je tros!

  5. Berborak bagai nk gila kuatnya sampai driver bas pn rase nk campak korang keluar. Tlg menjadi org yang akan disenangi semua org.

Kerana marah sgt, aku da xigt ape lg aku nk ckp. Sengal betul. Betulla org ckp, org Malaysia ni kurang berbudi bahasa. Tidak ada rasa mahu menghormati org lain maka sentiasa mementingkan diri sendiri. Tak educated btol! Sape lg nk ubah klo bkn diri kite sendiri???


bbye 4 now.ws


Only GOD knew why~

4 comments:

jeynag said...

yeaahhh !
hahha

jalak lenteng said...

bas ape ko naek smpai camtuh skali..orang asli ramai ke kat dalam bas tu..

cik murni izar said...

hoho...gile fena?
tahan ke? apesal tak campak die kua bas?

neveralone said...

bkn stakat org asli.kaum bajau indonesiah pakk.huhh.xtahan muni!!patu sbla kte keling yg xtau respect org!!xskenye!!ko glak pe jeynaa nnt kauu.heh