Tuesday, January 20, 2009

these tireD days...hmm

Td aku tengah jalan kaki balik dari kolej dgn group of kawan2 mase tdengar org ckp2 "budak2 ni dtg dari skola mane bwk ketas buruk2 ni?" ulang2 lak dlm 4-5 x . haishhh,marah ni. Aku mendengus panjang. Selalu org memperbodohkan budak art kan? persepsi buruk mcm "korang art2 ni buat ape, bole kje ke nti?Ade hasil ke? patu kua lak ayat"sng jee course korang ni". Amboi3,meh aku bg projek kat kamu tgk bape mggu bleh siap![emo]. Huahua:P

Kepenatanlaa kebelakangan nie. Hari2 di studio melakar dan mengecat keje saye. Saye xamik kire2 cop. Tp sem lpas ade account entrepreneurship sub saye sorg bdk department Fine Arts dpt A taw. Interframe huahua;p. Subj tu susa tawu. Kwn saye mrh cuz blaja skali tp xdpt same. Sori kwn aku xtau. kiki. Td saye sudah mule buat drawing final 4 diploma show April stlh sibuk ngn bermacam2 sketch perkembgn idea 2wks b4 dis til dpt imej final. Nti next entri mungkin ltk gmb artwork nk mtk pndpt korg. Hehe














apabile saye penat di studio maka saye pn bergambar;p


Aku rindu umi. Mungkin nk blk kesana Chinese New Year nh. Cuti xbykla sdey tol. Final year kn tpakse bkorban(sib bek xekot ckp lect yg xks blk tros,cis). Esok kelas sculpture, aku penin dan penin. Mls laa nk buat mockup sculpture tah nape da bpe mggu xfokus pn kt subj nie. Klo leh drop subj ni kn bgos. Hihie;p


Dahla story. Av no ideala. So penat kowt. Bru pas masak macaroni n spiral td utk bdk2.Drg kate sodapp(ajen gak aku ni kn). Haha. Wutteverr. K lah, All d best utk sume :)

p/s: Murni, tahniah kpd anda menjd presiden. Itula bgos, sbb anda boleh merancang apa saja dan anak buah hny mnjd pengikut;p. Bak kate yah, ni la masenye wt prubahan. Haha. Sile menchaiyok key:) U can do it! Saye pn pnin muni tbe diriku dilantik jd Designer Diploma Show April;p Korg akan menyesal krn pilih aku[gelak jht]





Only GOD knew why~

6 comments:

cik murni izar said...

wow! designer dip show!
besnye..ingat tak dulu, kite salu buat same2 kan? huuu....best nye~
nak pegi join kamoo la!
ala, jgn ah penat2, lukih je banyk2~ :P

jeynag said...

nk jgk .
nk jgk .
:)

cik murni izar said...

jom jeyna!

neveralone said...

ahaks.kte due mmg salu dibri tugas tu laa kan.hohho.marila dtg dipshow nti taw april:) jeyna apply uitm s.alam pat!

jeynag said...

owkeyh .
jom2 .
hahaha .
yes madam .
ahaha .
:)

hazirah said...

pttla tersengih2 upenye name Yah disebut. woh. sape kutuk2 tu? betul2. suh de wat keje. org tak belaja kot. haha.

pss. designer? woh. tahniah juge! see, dunia sudah menyedari kehadiran feyna G! hahha :)

all d bes k.