Friday, June 5, 2009

Several Questions

by: Murni Izar

1. Kalau anda jadi orang terkaya didunia?
Klo lpas keja best. Klo b4 tak best. Sbb bkn dr usaha sdri hikhikk. Klo jd org tkaye di dunia maka langsailah segala cita2 dan impianku selama ini. Keta mewah uma mewah brg mewah sume da tntu dlm tgn. Mcm2lah nk buat pnjg citenye. Yg pntg, segala kebimbanganku luntur sudah. hohoho

2. Kalau anda jadi orang terseksi didunia?
Tseksi di dunie?Gile malu. Duet kopi dangdut bsama Inul Daratista wakaka. Pegi sume glamorous event upss

3. Kalau anda perlu terjun tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?
Soalan slh. Buat klon sdri konon2 sayelah tu sbb saye sdri xmau mati utk itu. Tak mahu terjun. Byk lg cara lain;p

4. Kalau orang kata blog awak teruk nak m*mp*s?
Sgt. Haha. Name pn mls n ini blog aku sukatiakula cne pn. Tny blik ko pnye blog best x?

5. Kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda
They are great also wut. Boleh jgk sbb aku mls nak carik hahaha. Tolak bangla*maaf* hihi

6. Kalau tiada lagi hari esok?
I wish i knew. Sume org pn akan bertaubat seadanya utk menjadi yg terbaik:)

7. Kalau orang yang anda benci berada didepan anda ?
Buat bodo. Lempang die dlm hati. Haha. Buat2 ade hal lain n bz spye ak xya kne btegur sape ngn die!

8. Kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda2 pelik?
Mkn suda kalo xmati. Bes pe maggot. Wakaka. Tp gelila lipas yuckk!

9. Kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?
Isk. isk. Jgn begitu dong. Uda lama nggak bjumpa mreka. At least biarla buktikan dulu impian aku.Aku rase harapan aku agak sedikit luntur tp akhirnya aku mesti kne teroskan perjalanan jgk:'(

10. Kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda minati. nyatakan nama artis/selebriti tersebut
Farina-mtk otograp. wakaka. Syed Ahmad Jamal o Ahmad Fuad Osman-mtk tunjuk ajar sifu!:)

11. Kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?
Ehem. Bunuh Org jahat yg tindas umat Islam xsggp da tgk. Syian mreka tawu

12. Kalau orang kata anda kacak/cantik ?
"Shut upp!"as usually i saidd. hahah. o yakkaaa

13. Kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?
Uwaa. Takmo. Sedihnye tgk bdk2 xbdose tuh :(

14. Kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk orang lain?
Biarla. Pernah pn. Nak kate baik sgt xdela, tp jodoh kan di tgn tuhan . Drpd bermadu xrela u. Tp saye smenanye xkn bg klo da mmg sye punye mahafla wek

15. Kalau anda memenangi anugerah? dan anugerah apa yang anda inginkan?
Greatest Daughter, Wonderful Sister, Best Student, Best Designer, Best Artist, True Friends, Cucu Mithali, er..apelg bykla!

16. Kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing, bangsa asing mana yang anda inginkan?
Jepun! hahaha. sape dah name die?matsumoto jun cutenyee hahah

17. Kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?
Crying in despair sob sob sob. Selalunya xbjaya menghadapi dlm masa skejap. Take time

18. Kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?
Selalu je. Tp aku buat bodo je bkn aku buat slh pn hahaha. Manede jhtla u nie

19. Mengenai orang yang tag kamu ini;
Ku rindu padanya mahu ketemu uwaa. Baik hati n dlm garang, sebenarnye die adalah seorng yg sgt prihatin kat kite. Kte tunggu awk kje sbb awk gaji byk kn nti?(da pna bincang ngn mbr2) Haha!

20. saya tag mereka pula.
Sume yg bace entry ini sekian mekasih:)




Only GOD knew why~

1 comment:

aki.. said...

menarik blog ni...