Monday, June 15, 2009

u see.


SURAT TAWARAN
Bahagian Pengambilan Pelajar
Universiti Teknologi Mara
40450, Shah Alam Selangor, Malaysia
Tel: (603)5544 3164, 3165, 3166, 3174, 3175
Faks: (603) 5544 3170
e-mel: bpp@salam.uitm.edu.my


FARINA BINTI ABDUL GHAFFAR
NO 18 JALAN 4/9C
43650, BDR BARU BANGI
SELANGOR
No Pelajar: 2009467794
No Kad Pengenalan: 880623565154




Sukacita dimaklumkan bahawa anda ditawarkan tempat untuk mengikuti program di UiTM:
Program: (AD228)
Sepenuh Masa
SARJANA MUDA SENI HALUS (KEPUJIAN)
SENILUKIS DAN SENIREKA


Kampus: B - UiTM Shah Alam
Semester: JULAI 2009




Sila datang mendaftar di tempat yang ditetapkan.

blablabla.............(xkn nak ltk gak kot lek suda)


Wut u think of ma previous post?my last words? kan? Ive told ya. Isk, nk kejela uwaa. Tanak susahkan smeorg da :'( btw, Alhamdulillah Tuhan, bg peluang(aku ni yg xreti bersukur). Saye terima ijazah ini to fulfill my azam thn ini, Insya ALLah.





tlgla nak tuka course Interior Design plzplzplz +_+





Terima kasih Tuhan. Terima kasih semua:)





Only GOD knew why~

12 comments:

zeyra zaha said...

yeay feyna da join kitorg! yeye welkam dear. rase2 boleh je nak tuka but maybe lambat 1 sem. means kene go thru 1 sem br bole tuka! hihi suke nye!

akuadalahaku said...

hiii seni halus cm pe je

hehe makhluk halus..hehe

neveralone said...

haha.tuyut.uma mane?join uma mu lah haha.nk tuka gak xkire cemane cabarannyepn;p

neveralone said...

haha.madhu.haku nk interior maa tp b4 da course ni tu sbb keutamaan ni kot drg bg.xpelah sukur.t tukar eek

nadz said...

dear,congratz.. wah pasni snang la hakku nk jumpe..nek basikal pn smpai uitm tu..hahah..tp tak jumpe2 ag yurt tu..kang dh msk uitm jom men futsal? :p

m u r n i said...

woh woh! pasni jumpe fena salu. hoyeh3. wlopon kite takde kat shalam tuh, tapi nak men futsal jugakkkkkk!!

I - s Y a said...

waaahh tahniah2!! slamat blajar ;p

neveralone said...

kikiki.thanks guyssssss. mari sume beramai2 futsal meh meh

zeyra zaha said...

omg nadzirah tak habes2 dgn working out die tu, save some lemak pls. feyna ai dah hbs next sem pektikel. tatao smbg uitm gak ke degree tgk lah kalo rezeki.

auz88 said...

congrats...bgs la da dpt offer.tp xdpt uia ka?hhuhu..
anyway, take a gud care at da new campus,
ngaji molek,biar jd biso..huhu
ingt Allah selalu :D

neveralone said...

oh yurt- lmbt cuz tuka tmpt eek ritu.xp, i tuka course so ade lg 4thn cni wahaha.
mrauz- i am trying my bestt hoho. God alwiz d highest.thank youu:)

zeyra zaha said...

haah tuka um ke uitm luls