Wednesday, June 17, 2009

what goeS around comeS around :D

Pada suatu hari, cik Farina telah brmimpi. Mimpi tu panjang ceritanya. Tp yang pasti die berjumpa ngan seorang makcik. Makcik tu name makcik Nora(dah lame gle kot xjmpe aunt nie). Korg tidak akan memahami
ye kerana korang tidak tahu cerita sebenar mimpi itu.Mimpi itu mungkin seperti mimpi2 yang lain bak kate kakakkumainan tidur. Tp bagiku terase seperti ade yg lain macam. Hoho. Stret to da point, then Today u know who i met mase dlm agak2 nk senja( jarang org kua time ni ) . Thats my aunt Nora ondway to pasar Mlm. Sgt gempak disitu kerana secara tiba2 saye agak terkejut krn ternampak beliau. Hohoho. Borak punye
borak, her daughter will b married on 18th of July. Best of happiness to both of u:) Sye akan cube berlari utk pulang selepas Uitm registration on 5th hiyah hiyahh!

I minat tudung nie. Ade sesape nk adiahkan utk saye?kiki:p


Arini gua bosan. Jd gua buat keputusan wat cookie. Sdap apa
nggakkk dongg??? Sedap pon tak datang umah tak dapat bai. Haha. Hari jumaat ni ade IMS. Saye sgt sedih kerana tidak dpat menghadirkan diri atas sebab peribadi. Kwn2 semua, kirim salam diri sdri kamu semua yaa..Love alwiz. On Friday, Insya Allah I akan ke Batu Pahat, my classmate btunang auww( bru btunang lek suda) haha. Korang sme pat2 gi kawin cuh2 sape xajak aku, aku sihir dr jauh hahhaaa.. Rindu member smua dol:'(

<- comot mcm tuan die






Till then.

Doakan kejayaan aku sntiase.
: )

Only GOD knew why~

3 comments:

nadz said...

<- comot mcm tuan die...comot ke?
nak tdung pe tu? eyh kalo ajak tak dtg ko plak kene sihir smula..btw rase sesape yg kawen dulu br dpt jumpe kot..oh tu me manques feynaG

neveralone said...

haha.momot lg tu:P. tudung yg cm model pakai tula haha. oi ape ko mencarut ujung tuh wahhahhaa:D

nadzbesh said...

tu me manques=i miss u lols